Kantoorruimte huren
in Botanic Offices

Young professionals, zzp’ers en start-ups hebben vaak niet de mogelijkheid om goed thuis te kunnen werken. Met deze unieke locatie in Harderwijk willen we voor Young professionals, zzp’ers en start-ups een plek creëren waar ze een sociale verbinding kunnen vinden en waar ze inspiratie op kunnen doen met gelijkgestemden of uitdagingen kunnen delen.

Sfeer

Natuurlijke elegantie ontmoet moderne functionaliteit bij Botanic Offices, waar we een inspirerende omgeving bieden voor jouw bedrijfsgroei. Stap binnen in een oase van groen, levendige planten en rust. De zorgvuldig ontworpen ruimtes ademen een gevoel van verfijning en bevorderen een productieve werkomgeving. Geniet van de harmonie tussen natuurlijke elementen en eigentijdse inrichting, waar veel daglicht is en de ruimte een gevoel van ruimtelijkheid uitstraalt. Botanic Offices: waar succesvol ondernemen en de rust van groen samenkomen.

Nice to know

Botanic Offices ligt in het centrum van Harderwijk. Binnen 2 minuten ben je lopend in de binnenstad of op de boulevard. Maar deze locatie is ook zeer goed bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer. We hebben voor de huurders een uitstekende parkeervoorziening.

Het pand heeft energielabel A. We hebben eigen zonnepanelen en zorgen voor milieuvriendelijke led lampen. Duurzaamheid is zeer belangrijk voor ons. Zo hebben we ook een klimaatregeling met koeling. Het concept dat we neerzetten is uniek. Wij zijn geen gemiddeld bedrijfsverzamelpand: bij ons is sfeer erg belangrijk.

Woorden die passen binnen ons concept zijn bijvoorbeeld: vrij, inspiratie, urban, losjes, zakelijk, intieme sfeer, hoge onderlinge cohesie, eigen verantwoordelijkheid… Wanneer je binnenstapt zul je verrast worden door deze sfeer!