Kantoorruimte huren in Botanic Offices

Wil je ook werken in een fijne kantoorruimte als Botanic Offices? De eerste huurders zitten er al en genieten als early adopters van de sfeer in Botanic Offices! Onze services gaat zelfs zo ver dat we naast een mooie unit en unieke werkplek nog meer luxe bieden. Denk hierbij aan internet, koffie en thee, schoonmaak van je unit, parkeerplaats in hartje Harderwijk, vergaderkamer, welkomsplein en een postadres.

Begane grond

Botanic Offices, waar we een unieke mogelijkheid bieden om een kantoorruimte op de begane grond te huren. Deze speciale locaties combineren het gemak van directe toegang met een bruisende zakelijke omgeving. Stap binnen in een levendige ruimte waar natuurlijk licht speels door de grote ramen stroomt, waardoor een open en uitnodigende sfeer ontstaat. Met de begane grond als jouw podium, profiteer je van maximale zichtbaarheid en toegankelijkheid voor klanten. Ontdek de voordelen van een prominente locatie die jouw bedrijf in de schijnwerpers plaatst. Bij Botanic Offices is de begane grond slechts het begin van een succesvol zakelijk avontuur.

Huurprijs vanaf: € 608,93 per maand voor 13m2
excl. btw en – servicekosten & GWE

Eerste verdieping

Bij Botanic Offices bieden we jou de mogelijkheid om een kantoorruimte op de eerste verdieping te huren. Hier combineer je het beste van twee werelden: een rustige en professionele omgeving met een mooi uitzicht. Onze zorgvuldig ontworpen ruimtes op de eerste verdieping bieden een oase van concentratie en creativiteit, ideaal voor jouw bedrijfsgroei. Laat je inspireren door het natuurlijke licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt en geniet van een rustige en productieve werkomgeving. Bij Botanic Offices op de eerste verdieping creëren we de perfecte setting om jouw zakelijke ambities waar te maken.

Huurprijs vanaf: € 749,45 per maand voor 16m2
excl. btw en – servicekosten & GWE